Vi leverer glasshyller på mål i alle utførelser:  Herdet, slipte kanter, frosset (syrebehandlet) eller farget glass. Wire- og stagsystemet vi bruker til innfesting  av hyllene er meget fleksibelt, og kan ta i bruk vegg, tak og gulv. Hyllene festes til wire ved å gripe fra sidene eller underliggende fester med wire gjennom glassplaten.

Glass

Torco display kjøper glass direkte fra Pilkington, en av verdens ledende produsenter av glass. Dette gjør at vi kan levere det glasset du ønsker i høy kvalitet til gode priser.

Glass kommer i mange farger og varianter, med og uten bly (grønnskjer i glasset eller ikke), sotet eller farget. Her hjelper vi deg å velge etter behov.

Ofte ønsker kunder glasset “frosset” på en side, så det ikke blir transparent. Dette kan gjøre på to måter, ved å sandblåse eller syrebehandle glasset. Vi leverer glasset styrebehandlet, da det gjør glasset mindre ømfintlig for fettmerker fra fingre, som igjen gjør rengjøring enklere.

Herding av glass er viktig. En fin regel å bruke er: Der folk ferdes, skal det herdes! Herdet glass har samme funksjon som bilruter, som går i tusen små biter om det knuser. Noe som minimerer faren for skader om glassplaten knuser.

Når vi leverer glass hengt i wire slipes alltid kantene. Det tar bort den skarpe 90 graders vinkelen på sidene. Ønsker du uten slipte kanter, så leverer vi selvfølgelig det også.

Eksempler på ulike kombinasjonsmuligheter

Ta kontakt for pris (avhenger av format og kvalitet på glass).

 

Ta kontakt for pristilbud eller mer informasjon

Flere bilder av glasshyller

Ta kontakt for pristilbud eller mer informasjon