Lys opp plakater og bilder i ditt vindu, slik at du fanger oppmerksomheten til forbipasserende. Korrekt justert lysstyrke gjør at LED rammene fungerer bra også om dagen, uten å blende når det er mørkt.

Plakatholderne henges opp i diskrete stålwire. Disse wirene fører også strøm til plakatholderne, så ledninger ikke forringer det visuelle uttrykket.
Wire festes i skinner i tak og gulv. I skinnene skjules også alt av ledninger for strømføring.

Produktet leveres i A2, A3 og A4 størrelser, horisontalt eller vertikalt format.
Det er plakatholder på to sider.

Fleksibelt og enkelt å endre på utstillingen.

Klikk på bildene for å se dem i et større format.

Energibruk

Våre LED plakatholdere bruker en brøkdel strøm sammenlignet med andre lyskilder. En A4 plakatholder trekker 5 Watt. Systemet er vedlikeholdsfritt etter montering.

Skifte av plakat/bilde er gjort på et øyeblikk. Kun å åpne frontpanelet med en hånd og skli plakaten inn i plakatholderen med den andre. Det er ikke behov for verktøy.

Utseende

Den rene og lysende kanten rundt LED rammen og det jevne lystet på plakaten gir en visuell tiltrekning for øyet, som gjør at forbipasserende lettere stopper opp for å lese ditt budskap.  Diskret oppheng i strømførende tynne wire uten forstyrrende ledninger gir et eksklusivt uttrykk.

Driftskostnader

LED rammer er en god investering. Tar du hensyn til besparelse av strøm, arbeidstid og kostnader ved bytte av lamper/spotter på en løsning med vanlig akryl plakatholdere belyst med spotter, så har du med LED rammer en løsning nesten uten driftskostnader, som lyser hele døgnet.

Forventet levetid er 5 år, og garantitiden er 2 år. Det er ikke behov for utskiftning av lysdioder.

Papirtyper

Til LED opplyste plakatholdere kan du bruke forskjellige papirtyper som vanlig 90 grams papir, fotopapir eller transparenter. Du kan skrive ut papiret selv på egen printer.

Buholmen båt i Bodø

Teknisk informasjon om LED-plakatholdere

Ta kontakt for pristilbud eller mer informasjon