Halvor Roede er daglig leder  i Torco Display.

Mob: + 47 91 69 67 40
E-post: post@torcodisplay.no, eller bruk kontaktskjema.
Adresse: Frysjaveien 35, 0884 Oslo
Org.nr: 914 455 162

Torco Display tilbyr skreddersydde prosjekter basert på wire- og stagsystem.
Vi leverer også LED-opplyste plakatrammer, glasshyllerbrosjyrestativ og  utvalgte design møbler m.m.

Med gode relasjoner til profesjonelle underleverandører av glass, akryl, stål og tre, kan Torco Display levere kvalitetløsninger til gode priser. Displaysystemet brukt i kombinasjon med disse  materialene, gir et eksklusivt uttrykk. Målet er å rette dine kunders oppmerksomhet dit du ønsker.
Et utvalg prosjekt fra Torco Display

Historikk

November 2014 startet Torco Display opp. Vi bygger videre på tidligere Torco AS, som produserte reoler til butikk og bibliotekmarkedet. Produksjonsselskapet ble lagt ned i november 2013, etter mer enn 70 år med produksjon i Norge.  Ved siden av reolproduksjon, forhandlet også Torco flere spennende produkter. Det er disse produktene Torco Display viderefører.

Navnet Torco blir med videre, da vi tar med oss selskapets gode forretningsskikk og leverer komplette prosjekter, som både sluttkunden og vi kan være stolte av.
Display fordi det vil være hovedproduktet til selskapet.  Siden midten av nittitallet har Torco levert spennende skreddersydde prosjekter basert på wire- og stagsystem. Produkteksponering i butikk, utstilling på museer, skilting, kjøkken, baderom og kontorutsmykning er noen av områdene vi tidligere har levert displaysystemet til.